Nyhed

Måneskin drager på stor turné – og besøger Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

De italienske Eurovision-vindere Måneskin giver koncert i Royal Arena 2. maj 2023.

Måneskin har offentliggjort intet mindre end 48 turdatoer. Loud Kids-turnéen er samtidig den italienske pop-rock-kvartets allerførste headline-turné i Nordamerika. På grund af stor efterspørgsel er der endvidere annonceret opgraderinger og tilføjelser til deres omlagte europæiske indendørsshows. Bandet besøger derudover Danmark for første gang på deres europæiske turné i 2023, nærmere betegnet Royal Arena 2. maj 2023.

Turnéen indledes i Seattle den 31. oktober 2022. Man kan efterfølgende opleve Måneskin i yderligere 16 nordamerikanske byer. Dernæst rejser bandet til Europa i 2023 for at afvikle deres omlagte turné.


Gruppen besøger blandt andet Londons O2 Arena, Accor Arena i Paris, Berlins Mercedes-Benz Arena og som sagt Royal Arena i København.

Måneskin med den dansk-italienske bassist Victoria de Angelis vandt Eurovision Song Contest 2021 med sangen "Zitti e Buoni" og har haft stor global succes siden da, også større end de fleste tidligere Eurovision-vindere. De blev eksempelvis kåret til Årets Nye Internationale Navn til dette års GAFFA-Prisen, skinner igennem med kæmpehits som “I Wanna Be Your Slave” og “Beggin’” og blev tilmed det første italienske band i musikhistorien, der kom på UK Top 10-hitlisten med to singler på samme tid. 

Giver ikke koncerter i Rusland


Medlemmerne af Måneskin har udtalt, at det er hårdt at annoncere turnéen i kølvandet på Ruslands invasion af Ukraine. 

“Det er selvfølgelig svært at offentliggøre koncertdatoerne, mens krigen i Ukraine fortsætter, og mens uskyldige mennesker lider. Vi stiller os solidariske med med det ukrainske folk, og som resultatet af de mennesker, der sidder på magten og påvirker mange skyldige menneskers liv, vælger vi at aflyse vores russiske koncerter. Vi skal stå sammen for fred – nu og altid.”

Billetsalget starter fredag den 25. marts kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. 


LÆS OGSÅ: ALT er med VERSALIER i catchy italiensk rockshow

Varm op med Eurovision Song Contest-vinderen "Zitti e Buoni":


ANNONCE