Nyhed

Musikhuset Aarhus og Spot Festival holder tyvstartskoncert med store navne

GAFFA.dk - alt om musik

For dem, der ikke kan få nok af Spot Festival, byder festivalen i samarbejde med Musikhuset Aarhus på koncerter den 5. maj med blandt andre Peter Sommer og The Raveonettes.

Spot Festivals store formål at være et springbræt for mange unge og nye kunstnere, så de kan komme sejle videre ud på musikindustriens dybder. Men hvad så med de artister, der faktisk klarer valfarten ud i branchen? Lige præcis dette spørgsmål vil Spot i samarbejde med Musikhuset Aarhus sætte et fokus på med en udendørskoncert i Musikhusparken, dagen inden festivalen officielt skyder i gang.

Back on the Spot fungerer som en hyldest til de karrierer, som festivalen kan være med til at igangsætte, hvilket er tilfældet for især The Ravonettes, der med denne koncert kan fejre 20 års jubilæum for første gang, de betrådte den aarhusianske festivals grund.

Dog ville det ikke være et Spot-arrangement uden ny musik, og det snydes man heller ej for, da både Selina Gin, tidligere sangerinde i Nelson Can, gæster Peter Sommers optræden, og den nye pop-sangeri iomfro også spiller.

Back on the Spot er arrangeret af Musikhuset Aarhus og Spot Festival i samarbejde med Music City Aarhus 2022 i målsætningen om at kickstarte det aarhusianske musikliv efter to år med restriktioner, nedlukninger og så videre. Oven i det falder det også sammen med Musikhusets 40 års jubilæum.

Billetter kan købes fra i morgen, fredag den 18.marts, klokken 10 via Musikhusets hjemmeside.

Man kan varme op nu ved at lytte til det nye samarbejde mellem Sommer og Selina Gin under artiklen.

LÆS OGSÅ: Spot Festival annoncerer nye navne.

ANNONCE