Nyhed

Ny lyd til hjemmebiografen

GAFFA.dk - alt om musik

Klassisk lydproducent lancerer ny soundbar, der lover bedre lyd til tv’et og musikstreaming i høj kvalitet, når musikken skal nydes

Vores tv er husets underholdningscenter, vi ser både film og koncerter på det, og for at få den bedste oplevelse kræver det, at lydsystemet i tv’et kan levere en virkelig god lyd.

De fleste nye tv har dog ikke et højttalersystem, der kan levere en lyd, som giver musik og film de optimale muligheder. Den erfarne og velkendte lydproducent Bowers & Wilkins har nu lanceret en soundbar, der skal give os en bedre oplevelse, når vi nyder den nyeste koncert eller en spændende film foran husaltret.


Den nye soundbar har fået navnet Panorama 3, og ifølge Bowers & Wilkins er det en alt-i-en-løsning, der både lover lyd, der fylder hele rummet og muligheden for at levere lyd fra såvel tv som fra din smartphone.

Bowers & Winkins fortæller også, at den er udformet i et slankt kabinet, og at der ikke er behov for en ekstern subwoofer.


Den er dog stadig udstyret med 13 individuelle højttalere, inklusive dobbelte subwoofere, der, sammen med en kraftig forstærker på 400 watt, skulle være årsagen til, at den kan levere en dyb og fyldig bas.

Panorama 3 er samtidig den første soundbar fra Bowers & Winkins, der har ægte Dolby Atmos indbygget.

Lyden fra tv’et kommer via HDMI-forbindelsen, og så understøtter Panorama 3 også streaming via AirPlay 2 og bluetooth, hvilket betyder, at både folk med en iPhone eller en android-baseret enhed kan streame musik direkte til den.


Det er også muligt at streame direkte fra Bowers & Wilkins egen app, og herfra er der adgang til streamingstjenester som Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL og Tuneln.

LÆS OGSÅ: Ildsjæl: Ankerstjerne møder Facebook-chef Rasmus Høgdall - “Vi er ikke langt fra, at man kan begynde at røre ting i det virtuelle rum”

ANNONCE