Nyhed

PLAYLISTE: Varm op til Spot Festival 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Lyt til musikken fra dette års Spot Festival på den opdaterede playliste, som du med fordel kan høre på repeat frem til den 6. maj, hvor festivalen starter.

Kan du heller ikke vente til dette års Spot Festival? Så er det godt, at du kan tyvstarte allerede nu med GAFFAs playliste, hvor du finder en masse dejlig musik fra artisterne, der skal spille på dette års festival.

På playlisten finder du numre fra samtlige artister, så der er rig mulighed for at få vækket din interesse og få en ide om, hvilke kunstnere der skal være på din liste over koncerter, du ikke vil gå glip af! 


Spot er kendt for at dyrke vækstlaget, så der er en lang række talentfulde kunstnere, som du måske ikke har stiftet bekendtskab med endnu, men det er der heldigvis en løsning på, hvis du går på oplevelse i denne playliste.

På listen finder du blandt andet Agnes Hartwich med nummeret “Deep Dark Blue”, der velfortjent har fået spilletid på de danske radiostationer. Hun er en artist med masser af talent og potentiale, hvilket hun i den grad har bevist med sin ep Into the Deep Dark Blue fra 2022, der blandt andre er produceret af Alex Vargas. Agnes Hartwich har også ageret support for Vargas, hvor hun har demonstreret, at hun er en fremragende sangerinde med et utroligt nærvær og professionalisme. Koncerten med Agnes Hartwich er derfor klart en anbefaling til dette års Spot Festival.

hun_sagde er også på plakaten, og derfor er hendes nummer “Ingenting” også at finde på playlisten. hun_sagde er laver moderne dansk popmusik med et strejf af hiphop både i sangstilen og de elektroniske tracks, der gør musikken med karakteristisk og personlig. Der endnu kun udkommet denne ene single fra hun_sagde, men desto mere grund er der til at opleve hende på dette års festival.


LÆS OGSÅ: Musikhuset Aarhus og Spot Festival holder tyvstartskoncert med store navne

Lyt til playlisten nedenfor og find dine nye favoritter:
ANNONCE