Nyhed

Slut med at leje film på Apple TV-apps til Android TV

GAFFA.dk - alt om musik

Forsøger du at leje film på Apple tv-app’en på et Android TV, bliver du nu sendt over til en side, der siger, hvordan du kan købe enhed, der understøtter den mulighed

Hidtil har det være sådan, at med et abonnemet på Apple TV, har du kunnet leje film og serier på alle enheder, hvortil der findes en Apple TV-app. Men meget pludseligt er den mulighed fjernet fra alle enheder, der kører Androids operativsystem, herunder Google TV, 2020 Chromecast og nyere tv fra blandt andet Sony.

Det er online-medierne FlatPanels, 9to5Mac og The Verge der har opdaget, at Apple har fjernet den mulighed, og det samme gælder muligheden for at oprette Apple TV Plus-abonnementer på samme enheder.


Apple har også fjernet et par faner i app’en, hvorfra du tidligere kunnet leje film og tv shows, og hvis du søger efter film, er der nu kommet en knap, der der bringer dig til en side, hvorfra du kan finde ud af, hvordan du ser film fra Apple TV.

Siden Apple TV dukkede op på Android TV-enheder tilbage i 2020 har Apple sagt, at det ikke er alle enheder, der vil understøtte mulighed for at leje film eller tegne abonnement, og nu er muligheden så fjernet fra Android TV og Google TV.

Du vil stadig have adgang til dit eksisterende bibliotek af film og udsendelserj du har købt eller leget på en anden enhed.


I skrivende stund har hverken Apple eller Google kommenteret situationen.

LÆS OGSÅ: Rumlig lyd i ny alt-i-en soundbar

ANNONCE