Nyhed

Smukfest annoncerer 23 nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

Der er kommet 23 nye navne på plakaten til Smukfest 2022, hvor både nye stjernefrø og gamle kendinge er at finde.

Skanderborg Festival 2022 forvandler som sædvanligt bøgeskoven til et musikalsk mekka, når Smukfest afholdes fra den 31. juli til den 7. august.  En festival, der rent musikalsk både omfavner vækstlaget, de mere etablerede kunstnere samt de levende legender. Blandt dagens annonceringer finder man ligeledes et godt miks af ovenstående.

Anne Linnet er en af de musikere, der i høj grad har influeret den danske musikbranche gennem flere årtier. Hendes musik kan samle både unge og gamle, og med nyere samarbejder med blandt andet rapgruppen Suspekt har Linnet vist, at hun stadig er klar på at eksperimentere med sin musik.


Zar Paulo er også på plakaten til dette års smukfest. De har for alvor markeret sig nationalt med radiohittet “Klap For Fædrelandet”, der er gået hen og blevet en landeplage. Selvom bandet endnu ikke har udgivet så meget musik, så er singlerne “Højen”, “I Løb”, “Radiotårn” og “Stop Believing” af virkelig høj kvalitet. Og oven i hatten er de et vanvittigt fedt live-act, så der er masser af grunde til at opleve dem på sommerens festival.

Cheff Records er tilbage. Og de er federe end nogensinde. Der er garanti for en kæmpe fest, når de indtager scenen på Smukfest med kæmpe hits som “Sender mig til Månen” og “Senere” samt alle de gode gamle hits fra gruppens medlemmer, der består af KIDD, Klumben, TopGunn og produceren ELOQ.

LÆS OGSÅ: Smukfest klar med ni nye danske navne – hitmagere, hardrock og humor 


Se listen med alle 23 nye navne herunder:

Anne Linnet

APHYXION


Baseløs

Carpark North

FABRÄK


Ginne Marker

GRETA

ICEKIID


KALASET

KATO

LittGloss


Lord Siva

Pauline

Pind


Sigurd Barrett

Spleen United

Stine Bramsen


Zar Paulo

Bbybites

Daði Freyr


Cheff Records

Sister Sledge ft. Kathy Sledge

ANNONCE