Nyhed

Spot Festival annoncerer nye navne

GAFFA.dk - alt om musik

Otte nye Spot-navne bringer både hiphop, pop, punk og techno til årets program. Derudover er der kommet yderligere seks unge bands til programmet fra talentudviklingsprojektet Future Sound.

Fem artister og tre duoer er blandt de seneste skud på stammen på Spot Festival 2022, som foregår den 6. og 7. maj i Aarhus.

Blandt navnene er der tale om den eksperimenterende og tempofyldte pop-, house-, hiphop- og garageartist Marcus.wav samt IVER (billedet), der kører lidt i samme boldgade og laver musik om sårbarhed og selvtillid. FLAVA indfører lytterne i sit urbane univers med drill, r’n’b, hiphop og punk. Det nye talent Siné medbringer et sæt, som tager udgangspunkt i 90’ernes r’n’b i en kontrastfyldt moderne kontekst.


De tre duoer udgøres først og fremmest af ungdommelige Statisk, hvis musik konnoterer en eksplosion af nerve og nærvær. Søskendeparret ORA efterfølger skarpt med en musikalsk formidling af følelser, energi og glæde, og duoen BASKE leverer en ærlig lyd, der kombinerer genrerne pop, rock og hiphop.

SPOT-scenen får afslutningsvis leveret højenergisk tech-house og rave-kultur af Yo Johnny.

Læs også om andre anmelderroste artister, der spiller på SPOT 2022


Det er muligt for unge under 25 år at købe ungdomsbillet, som giver adgang SPOT 2022 både fredag den 6. maj og lørdag den 7. maj. Ungdomsbilletterne er i begrænset antal og kan erhverves via SPOTs hjemmeside.

GAFFA-læsere uanset alder kan desuden købe billet med 100 kroners rabat lige her

Future Sound medbringer upcoming talenter


Talentudviklingsprogrammet Future Sound, som er for unge musikere mellem 15-25 år, tilføjer yderligere seks navne på SPOT-plakaten. Projektets fokus er at give musikerne live-erfaring, karriererådgivning, kunstnerisk feedback og netværk, så de kan skabe gode forudsætninger for at kickstarte en karriere i musikken.

SPOT 2022 kommer til at nyde godt af talenterne giddy goye, Jeppe Kramer, Komorebi Garden, Prize For The Future, UANDI og Wide.

ANNONCE