Nyhed

Summer Bloom annoncerer det færdige festivalprogram

GAFFA.dk - alt om musik

Der vil være nok til ørerne, øjnene og hjernen, når Summer Bloom løber af stablen den 14. juli.

Endagsfestivalen, der finder sted den 14. juli, vokser ud i de grønne omgivelser ved Sandskredet i Geopark Odsherred. Festivalen er for såvel små som voksne, og der vil være fokus på musik, mad og talks.

Et af de musikalske hovednavne på plakaten er Barselona, som har ansvaret for at skabe feststemning med popmelodier og drømmende produktioner. Scenen indtages også af eee gee (billedet), som debuterede i 2021 med singlen “Favourite Lover” og har med den nået ud til såvel nationale som internationale musikmedier. Hun har sidenhen udgivet det debutalbummet Winning, som GAFFAs anmelder var begejstret for.


LÆS OGSÅ: Dansk debutalbum er en ægte vinder

Der vil endvidere være jazzede melodier med fuglefløjt og vindharpe fra Svaneborg Kardyb festivaldagen. Afrundingen foretages af dj-parret Emma Sehested Høeg & Jonas Visti, som lukker festivalen om aftenen.

Talks-programmet omfatter antropolog og museumsdirektør Rane Willerslev, som giver lytterne en indføring i naturens nuancer og muligheder. Med lidt held kan man desuden opleve en supermåne med astrofysiker Anja C. Andersen. Arkæologen Rubina Raja og biologen Hans Henrik Bruun går i dialog om årstidernes fortid, og forfatter og antropolog Sofie Isager Ahl diskuterer med danske vinbønder, hvad der skal til for at skabe god dansk vin.


Gæsterne kan slå sig ned i strandkanten med fra de lokale restauranter, italiensk gelato og lokal naturvin. Har man børn med, er der mulighed for at tage på tangsafari i fjorden, insektjagt i skovbunden og mere til.

Billetprisen er 390 kr. for voksne og 190 kr. for børn. Det er muligt at købe shuttlebus fra København til Geopark Odsherred og retur igen.

Billetter til festivalen kan købes på festivalens hjemmeside.


Summer Bloom er en udvidelse af natur- og videnskabsfestivalen Bloom, som afholdes i Søndermarken på Frederiksberg i år den 27. til 29. maj.

Varm op med "Favourite Lover" af eee gee her:


ANNONCE