Nyhed

Testament får ny trommeslager – tidligere medlem af Slayer

GAFFA.dk - Alt om musik

Dave Lombardo er nyt medlem af thrash-veteranerne

Thrashlegenderne Testament meddelte i tirsdags, at de får ny trommeslager. Dave Lombardo, som tidligere har spillet i Slayer, Suicidal Tendencies og Mr. Bungle, bliver endnu en gang en del af bandets line-up fortæller Metal Injection.

Lombardo spillede med Testament mellem 1998-1999, og forsanger Chuck Billy fortæller hjemmesiden, at bandet er mere end glade for at have ham tilbage:


”Vi er super spændte over at skulle dele scenen med Lombardo igen. Dave bidrog med en enorm kraft, da han kom med i bandet på The Gathering, og vi er ekstatiske over at se, hvad han kommer til at tage med tilbage i Testament.”

Den nye, gamle trommeslager fortæller selv, at genforeningen ventede på at ske: ”Jeg har ingen tvivl om, at vores musikalske kemi kommer til at fortsætte præcis, hvor vi slap. Ren brutalitet venter,” fortæller Lombardo til Metal Injection.

Bandet præsenterer deres nye trommeslager i et Instagramopslag, hvor de blandt andet skriver:


”Denne trommeslager er nøglen til at markere Testament i metalhistorien. Vælg selv, en ud af hundrede, jeg er ligeglad med, hvem du har på listen, der er kun en bedste trommeslager, og det er Dave Lombardo!”

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Metallisk historieaften på Lorteøen

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Testament Legions (@testamentofficial)


 

ANNONCE