Nyhed

Træt af den evige jagt på ny musik? Så tjek GAFFAs Old Music Friday-playliste

GAFFA.dk - alt om musik

GAFFA har lanceret en ny playliste, som opdateres hver fredag. Her finder du den bedste ikke-nye musik fra ind- og udland – hvor en del på den ene eller den anden måde er aktuel lige nu. 

Der var meget engagement på GAFFAs Facebookside, da man dér så gårsdagens artikel om de to danske podcastmagere, der havde rangeret A-ha’s diskografi. Hvad der lå øverst i den rangering, er det samme, som ligger øverst på denne uges ”Old Music Friday”.

Det skabte også noget røre, da Bryan Adams’ nye album fik en noget kritisk GAFFA-anmeldelse. Hvis Adams føler sig såret, den gamle dreng, så forsøger vi nu at rette op på skaden, ved at tilføje den udødelige klassiker ”Summer of 69” til listen – i håbet om varmere dage.


Derudover, The Rolling Stones tager endnu engang på tour! Man skal dog lige sluge, at man skal krydse grænsen til Sverige for at høre dem. Men det burde kunne lade sig gøre – det kan jo trods alt være sidste gang, man får lov at høre ”(I Can’t Get No) Satisfaction” live.

Band of Horses er også ude med  nyt, som er tilforladeligt – vi sværger stadig ved det gamle på denne liste. Det gælder til gengæld ikke Ghost – vores anmelder synes, deres nye album er deres hidtil bedste. Men det skal ikke snyde os for at høre noget af det gamle.

Sigur Rós kigger forbi Danmark. Er der flere, der glæder sig til at høre ”Hoppípolla” live? Det gør vi i hvert fald!


Baal tager på turné, og denne gang spiller de IKKE i landets fire største byer, men til gengæld en lang række provinsbyer. Vi benytter lejligheden til at lytte til en af deres klassikere. Det samme gælder The Raveonettes, som fejrer deres 20 års jubilæum, hvor det hele stak af for dem dengang for 20 år siden – ved Musikhuset Aarhus i forbindelse med Spot Festival.

Afsluttende vil vi bemærke, at en af Gallagherbrødrene endnu engang har kæftet op. Det bedste er, at det altid ender ud i, at man får lyst til at høre Oasis. Derfor har vi medtaget ”Champagne Supernova” – og en hel del andre sange og musikere på denne uges ”Old Music Friday” som kan findes under artiklen her.

God weekend!

ANNONCE