Nyhed

VIDEO: ROSALÍA er en elegant tyrerytter

GAFFA.dk – alt om musik

Med blot et par dage tilbage inden udgivelsen af hendes tredje album MOTOMAMI byder ROSALÍA på en sidste single, nemlig sjæleren ”HENTAI” med dertilhørende musikvideo.

I løbet af de sidste måneder har Rosalía smidt brandvarme singler ud såsom ”CHICKEN TERIYAKI” og ”SAOKON”, der begge med deres pulserende reggaeton-lyd for alvor får hofterne smurt og hænderne i vejret. I går udgav hun så ”HENTAI”, der viser MOTOMAMI’s mere følsomme side.

Med et ensomt klaver og ROSALÍAs unikke og vidtrækkende vokal møder vi den helt nedpillede og til dels flamenco-inspirerede sangerinde, meget lig hendes debutalbum. Som nummeret udvikler sig, dukker der pludselig syntetisk bas og skudsalver op i lydbilledet, der forstyrrer sangens organiske fundament på en meget spøjs måde.


I musikvideoen, der kan ses over artiklen, går vi væk fra det hurtigt bevægende og meget dynamiske kamera, som hendes andre videoer har været præget af, for i stedet at få denne langsomme og intime montage af ROSALÍA som en slags tyrerytter.

Med udgivelsen af ”HENTAI” står det klart, at MOTOMAMI er et af de album, man skal lytte til, da ROSALÍA stadig ser ud til at mestre sit særlige kunstneriske greb om latinpop. MOTOMAMI rammer æteren i morgen, fredag den 18. marts.

LÆS OGSÅ: Se Rosalía omgivet af motorcykelbande


ANNONCE