Nyhed

VIDEO: Se Sting fortolke klassikeren "Russians" til støtte for Ukraine

GAFFA.dk – alt om musik

"Jeg har kun sjældent sunget denne sang i de mange år, efter at den blev skrevet, fordi jeg aldrig troede, den ville blive aktuel igen"

Sting har offfentliggjort en video, hvor han fortolker sin klassiker "Russians" fra 1985 og samtidig beder folk støtte ofrene for Ruslands invasion i Ukraine. Se videoen nedenfor.

Sangen med omkvædet "I hope the Russians love their children too" handler om den kolde krig og våbenkapløbet mellem USA og Sovjet i 80'erne, men har fået ny og tragisk aktualitet med den igangværende krig.


Nummeret stammer fra Stings første soloalbum The Dream of the Blue Turtles og er baseret på en melodi af den klassiske russiske komponist Sergei Prokofiev.

Sting giver i øvrigt koncert ved Fængslet i Horsens 24. juni, og der er stadig ledige billetter via Ticketmaster.

I videoen siger Sting:


"Jeg har kun sjældent sunget denne sang i de mange år, efter at den blev skrevet, fordi jeg aldrig troede, den ville blive aktuel igen. Men i lyset af én mands blodige og smerteligt vildledte beslutning om at invadere en fredelig, ikke-truende nabo er sangen, én gang til, en bøn for vores fælles humanisme."

"Til de modige ukrainere, der kæmper mod dette brutale tyranni og også de mange russere, som protesterer mod denne skændsel på trods af trusler om arrestationer og fængsel – vi, os alle, elsker vores børn. Stop krigen."

LÆS OGSÅ: GAFFA samler ind til Ukraine – støt her


 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af STING (@theofficialsting)

 

ANNONCE