Nyhed

VIDEOPREMIERE: Pop møder guitarrock på beabadoobees nye ørehænger

GAFFA.dk – alt om musik

Se musikvideoen til singlen “Talk” fra den britiske sangerinde beabadoobee ovenfor.

Den britiske sangerinde beabadoobee, der er født i Filipinerne, har, trods sine kun 21 år, allerede udgivet et album og fem ep'er. Med 4,6 milliarder streams på verdensplan kan man vist roligt sige, at beabadoobee har markeret sig på den internationale musikscene. 

Nu er hun ude med ny musik, hvor “Talk” er den første single fra hendes kommende album Beatopia, der udkommer fredag den 15. juli. Til singlen forkæler beabadoobee yderligere sine fans med en musikvideo, der er  instrueret af Alexandra Leese og Luke Casey (Marc Jacobs, Calvin Klein m.fl.) I videoen ser man beabadoobee og hendes band holde en kæmpe fest sammen med 150 af hendes største fans i en stram minimalistisk setting.


Om nummeret fortæller beabadoobee: “Jeg skrev “Talk” lige efter udgivelsen af mit første album. Jeg var på det tidspunkt besat af tirsdage. Tirsdag var min fredag. Det var den aften, jeg tog ud – ikke for meget kaos, men nok til at have det sjovt. Generelt handler “Talk” om de ting, der ikke nødvendigvis er sunde eller gode for dig, men som du alligevel ikke kan lade være med. Den dårlige samvittighed spøger hele tiden, men den belønning du får vægter alligvel højere så… du gør det alligevel.”

Sangen skriver sig rent musikalsk ind i de 00'er-inspirerede strømninger, der kombinerer et poppet univers med den elektriske guitar, hvilket flere artister har haft stor succes med, blandt andet Olivia Rodrigo. 

Det kommende album Beatopia har fået sit navn efter en fantasiverden og et opdigtet drømmeland, beabadoobee skabte som barn, og som fortsat følger hende i dag. Albummet er gennemsyret af poppens liflige lyd, som hun gennem pladens 14 sange krydrer med psykedelisk rock, klassisk singer-songwriter-stil og midwest emo. Et spændende album fra en spændende artist, som GAFFA har spået stor succes internationalt.


LÆS OGSÅ:GUIDE: De bliver store i 2022 – internationalt

ANNONCE