Nyhed

Villagers giver akustisk koncert i København

GAFFA.dk – alt om musik

Den irske indie-kvintet giver særlig akustisk koncert på Bremen Teater

Den irske indie-kvintet Villagers gæster Bremen Teater i København den 16. oktober med et akustisk sæt i forbindelse med deres seneste skud på albumstammen, Fever Dreams. Billetsalget foregår via ticketmaster.dk og er netop begyndt.

Den prisvindende sanger og sangskriver Conor O’Brien startede Villagers som et soloprojekt, hvilket gav afkast i form af en ep-udgivelse i 2009. Sidenhen har han udvidet projektet med et band, som supplerer formidlingen af hans personlige, musikalske univers. Det har resulteret i millionvis af streams og fem hele album, hvor Fever Dreams er det aktuelle.


O’Brien skrev Fever Dreams i løbet af to år. Det blev indspillet i ultimo-2019 og primo-2020, og blev i løbet af de lange dage under pandemien raffineret i hans lille hjemmestudie i Dublin. Efterfølgende blev albummet mikset af David Wrench (Frank Ocean, The xx, FKA Twigs). O’Briens fremmeste formål med Fever Dreams var at skabe noget, der var lige så generøst mod lytteren, som det var mod ham selv.

Med Fever Dreams og forhenværende udgivelser har Villagers gang på gang vist, at de holder indiefolk-genren til ilden. Med dette album viser O’Brien, at han har begået sit modigste og mest komplekse værk hidtil. Det skriver vores anmelder, som har givet Fever Dreams fem ud af seks stjerner. 

Villagers’ akustiske koncert på Bremen Teater den 16. oktober vil give publikum en indføring i O’Briens lydunivers, som vækker genklang i ambiente, eksperimenterende David Lynch-kompositioner, mørklæggende jazz og – ikke mindst – en følelse af nærvær mellem publikum og den irske kvintet.


Varm op med en koncertoptagelse fra 2021:

ANNONCE