Nyhed

X-Factor-darlingen Lasse Skriver skriver pladekontrakt – hør første single

GAFFA.dk – alt om musik

Selvom X Factor-rejsen blev relativ kort for den 22-årige Lasse Skriver,  har han ikke mistet hverken lysten eller modet til at forfølge sine musikalske drømme – og nu på fuld tid. Lyt til singlen nederst i artiklen.

Lasse Skriver charmerede det meste af Danmark ved sin deltagelse i dette års X Factor, hvor han dog røg ud før liveshowsene til fordel for Mads Moldt. At han var en ung talentfuld sanger var dog indlysende for de fleste, hvilket også indkasserede ham en pladekontrakt med Sony kort efter sin X Factor-exit.

Nu er han så klar til at satse hundrede procent på musikken, hvilket betyder, at han efter tre år som tømrerlærling dropper uddannelsen for at følge sin musikalske drøm. 


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Lasse Skriver (@lasse__skriver)

På sin Instagram skriver den unge musiker, hvordan musikken har fyldt meget det sidste halve år, og at han derfor har valgt at forlade sin tømreruddannelse for at fokusere på musikken. Det gør han på trods af, at han kun havde et år igen, før han kunne kalde sig færdigudlært, men heldigvis er tømrer-chefen en kæmpe støtte. Det var ham, der i sin tid opfordrede Lasse Skriver til at stille op i X Factor, og det sidste halve år har han også været gavmild med fridage. Derudover har han garanteret sangeren for, at han altid er velkommen til at komme tilbage og tage det sidste år med, hvis det skulle blive aktuelt.


Lige nu er det dog musikken, Skriver er aktuel med, da han i dag har udgivet sin første single “Like It”. En poppet melodi med Skrivers fyldige stemme, der giver nummeret karakter. Sangen byder også på et omkvæd i et lidt højere register, end vi tidligere har hørt fra sangeren. Et catchy nummer, der også vækker interessen for, hvad Lasse Skriver udkommer med i fremtiden. 

LÆS OGSÅ: Blachman: Jeg evner ikke at miste dømmekraften

Lyt til singlen her:ANNONCE