Nyhed

Soleima drager på Danmarksturné

Kommende koncerter bliver startskuddet til sangerens dansksprogede musikalske rejse

Sangeren Soleima, som bærer det borgerlige navn Sarah Mariegaard, solodebuterede tilbage i 2017 med albummet No. 14, som indeholdt numre som ”Cracks” og ”Breathe”, og sidenhen har hun udgivet pladen Powerslide, som udkom i 2020.

Fællesnævneren for de to album er, at de er engelsksprogede - men for blot et par måneder siden blev der lavet om på denne præmis.

Soleima skød nemlig tilbage i april sin dansksprogede karriere i gang med numrene ”Kanterne” og Livet Begynder”, som bliver en del af sangerens kommende album Nationens Skrammer.

Foruden Soleimas kommende danske musik kan publikum nu også se frem til sangerens netop annoncerede forestående turné, som kommer til at finde sted i foråret 2023.

I en pressemeddelelse forlyder det, at Soleima med det kommende album har fundet en ny, mere organisk og levende udgave af sig selv, hvilket også betyder, at det musikalske setup til de kommende koncerter bliver en anderledes konstellation, end hvad hun før har gjort brug af.

Hun har nemlig samlet et orkester, som blandt andre består af musikerne Villads Tyrrestrup, Tobias Laust Hansen fra Liss samt Barbro Kuypers, som spiller musik under navnet Barbro.

”Med mine danske sange har jeg fundet ind til en ny version af mig selv, men jeg har også fundet hjem igen. De er skrevet i en tid, hvor mit liv blev sat på pause, og hvor jeg måtte erkende, at pauser er en del af rejsen”, fortæller Soleima i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Stilstanden gav plads til transformation i alle dets afskygninger, og jeg glæder mig til at invitere publikum med til et helt nyt kapitel i min musikalske rejse”.

Soleimas kommende turné starter den 2. marts 2023 på Fermaten i Herning og fortsætter derefter på 12 danske spillesteder fordelt henover landet. Du kan allerede nu købe billetter lige her.

Turnédatoer

24. november – København, Vega

26. november–Aarhus, Train

2. marts – Herning, Fermaten

3. marts – Kolding, Godset

4. marts – Silkeborg, Kedelhuset

9. marts – Sønderborg, Sønderborghus

10. marts – Skanderborg, Kulturhuset

11. marts – Odense, Posten

17. marts – Køge, Tapperiet

18. marts – Bornholm, Musikhuzet

24. marts – Vejle, Bygningen

25. marts – Fredericia, Tøjhuset

30. marts – Viborg, Paletten

31. marts – Aalborg, Musikkens Hus

1. april – Skjern, Remisen

LÆS OGSÅ: Tryllebindende storladenhed og folkefest i perfekt kombination

ANNONCE