Nyhed

Blackpink kommer til Danmark

Sydkoreas mest populære pigegruppe gæster Royal Arena

Er du bidt af K-pop, og længes du efter at opleve den helt unikke koreanske energi live? Så skal du nu ikke vente længere, for det er netop blevet annonceret, at den sydkoreanske pigegruppe Blackpink den 15. december i år gæster Danmark for første gang som en del af deres verdensturné – Blackpink World Tour [Born Pink].

Koncerten finder sted i Royal Arena i København. K-pop-gruppen, der består af Jisoo, Jennie, Rosé og Lisa, udgiver den 16. september deres tredje studioalbum i rækken, som har titlen Born Pink.

I en pressemeddelelse står der, at de for nyligt har skrevet historie, da de tilbage i august i år udgav singlen ”Pink Venom” fra deres kommende album.


Sangen havde nemlig intet mindre end 7.9 millioner streams inden for de første 24 timer af dens levetid, og derudover fik den tilhørende musikvideo hele 86 millioner visninger på YouTube inden for de første 24 timer.

Blackpink blev dannet tilbage i 2016 og har siden da haft gevaldig succes. De syngende og dansende kvinder var blandt andet den første kvindelige K-pop-gruppe, der spillede på den amerikanske musikfestival Coachella i 2019, og derudover var de også de første K-pop-kunstnere til at lave musik med vestlige kunstnere.


De har blandt andet lavet numrene ”Ice Cream” med Selena Gomez, ”Sour Candy” med Lady Gaga og ”Kiss and Make Up” med Dua Lipa.

Billetter til koncerten koster fra 625,- til 1185,- og sættes i salg den 16. september klokken 10 via Ticketmaster og All Things Live. Der er dog forsalg allerede dagen før for modtagere af All Things Lives nyhedsbrev – det er den 15. september klokken 10.

LÆS OGSÅ: REPORTAGE: Til K-pop-fest i Frankfurt


ANNONCE