Nyhed

Deltag i GAFFA Photo Awards – konkurrencen åbner nu!

GAFFA Photo Awards vil øge interessen for musikfotografering og give unge fotografer en chance for at konkurrere med de mere etablerede

Nu åbner vi igen dørene til GAFFA Photo Awards. Konkurrencen blev afholdt for første gang i 2011 og tiltrækker hvert år mere end 1.000 fotografer, som tilsammen indsender over 5.000 billeder i forskellige kategorier. En håndplukket jury gennemgår alt materialet i jagten på skønhed, aktualitet, kvalitet og originalitet for at udvælge vinderne og give dem mulighed for at nå ud med deres evner til et bredt publikum.

Alle kan deltage i GAFFA Photo Awards, og der er ingen krav til udstyr eller teknologi. Vi accepterer dog kun digitale billeder.

Vi har fire forskellige kategorier, hvor du kan deltage + Årets Musikfoto, hvor juryen udvælger en vinder blandt alle indsendte billeder. De andre kategorier er Feature, Portræt, Live og Publikum.Konkurrencen afsluttes med en udstilling på et hotel i København. Derudover kan alle billeder ses i vores decembernummer. Præmierne, du kan vinde, ud over at få dine billeder udstillet på et hotel, er 3.000 kroner. Konkurrencen er i gang nu og fortsætter til og med 21. oktober.

Læs mere og deltag på GAFFA.dk/photo


Foto ovenfor: Vinderen af GAFFA Photo Awards 2021, taget af Kim Matthäi Leland, der dengang udtalte:

– I marts 2021 tørstede vi alle efter livemusik efter mange måneders koncerttørke og aflyste festivaler. Coronaen hærgede, og alt gik op i mundbind og håndsprit. Roskilde Festival arrangerede en helt særlig livekoncert på Hotel Kong Arthur i København, der kun kunne lade sig gøre, fordi publikum stod parvis på hver deres balkon på hvert deres værelse og nød musikken, der flød op fra scenen nede i gården. Tre bands, der skulle have spillet på den aflyste Roskilde Festival 2020, fik lov at fyre den af som en slags moderne gårdsangere – en af dem var Greta, der tryllebandt hotelgæsterne med sin drømmende synthpop. Jeg dokumenterede aftenen for Roskilde Festival, og med mit trofaste fiskeøje-objektiv lykkedes det at få det hele med.

 


ANNONCE