Nyhed

Dopha drager på sin hidtil største turné

Sophie Daugaard Andersen optræder i tyve danske byer til foråret

Sidste år udgav Dopha - alias Sofie Daugaard Andersen - sit debutalbum The Game, og den forløbne sommer har hun besøgt en række danske festivaler med sange som "The Game" og "Happy for Me."

Albummet, udkom tilbage i januar 2021, har også sikret Dopha en nominering til prisen som årets talent til P3 Guld-showet, hvor hun også vil optræde.

Og det stopper ikke her. Nu har Andersen nemlig annonceret sin hidtil største turné, som omfatter koncerter i tyve danske byer i foråret 2023. Her vil hun både have sangene fra debutalbummet samt endnu uudgivne sange med, forlyder det i en pressemeddelelse:

”Jeg glæder mig helt enormt til den her tour og især til at kunne præsentere mine nye sange i et live-format, for allerede da jeg sad med dem i studiet, kunne jeg mærke, at de her sange er lavet til at blive spillet på en scene,” lyder det fra Dopha, som tilføjer:

"Jeg vil skabe koncerter medbåde plads til min energiske headbanging-energi, mens sangene også lægger op til nogle mere inderlige øjeblikke. Og så glæder jeg mig til alt det uforudsigelige - som også skaber ægte live-magi."

I fredags (den 16. september, red.) kom den nye sang ”Frenemies” som en forsmag på det kommende album. Den nye musikvideo giver et glimt af Dophas vilde festivalsommer i form en optagelse fra hendes koncert på Roskildes Festivals Countdown-scene.

GAFFA anmeldte i 2021 Dophas koncert på Train i Aarhus, hvor hun fik hele fem ud af seks stjerner.

”Dopha formår på én og samme tid at balancere det jordnære med et utvivlsomt internationalt snit. Efter ”The Game” blænder Dopha op for ”3 Years,” hvor kreativiteten og legesygen får frit spil,” skrev Mikkel Clausen og fortsatte:

”Dopha har så meget kontrol over både publikum og sin egen præstation, at man føler, man bliver lukket ind i sangerens helt eget og personlige musikalske univers.”

Billetsalget starter den 22. september klokken 10.00, og man kan købe billetterne her.

Turnéplan

On. 5. april – Albertslund, Forbrændingen

To. 6. april – Odense, Posten

Fr. 7. april – Herning, Fermaten

Lø. 8. april – Aalborg, Musikkens Hus

On. 12. april – Esbjerg, Tobakken

To. 13. april – Sønderborg, Sønderborghus

Fr. 14. april – Silkeborg, Kedelhuset

Lø. 15. april – Viborg, Paletten

On. 19. april – Aarhus, Train

To. 20. april – Kolding, Godset

Fr. 21. april – Grenå, Pavillonen

Lø. 22. april - Randers, Værket

On. 26. april - Birkerød, MantziusLive

To. 27. april - Køge, Tapperiet

Fr. 28. april - Holbæk, Elværket

Lø. 29. april - Rønne, Musikhuzet Bornholm

On. 3. maj - Helsingør, Toldkammeret

To. 4. maj - Roskilde, Gimle

Fr. 5. maj - Vordingborg, Stars

Lø. 6. maj - København, Vega

LÆS OGSÅ: STORT DOPHA-INTERVIEW: At kaste sig ud i drømmen

ANNONCE