Nyhed

Her er P3 Gulds nominerede

Der annonceres også et stærkt line-up af optrædende – heriblandt Blæst, Dopha og Lamin

Til dette års musikfest P3 Guld vil den årlige ”P3 Prisen” få selskab af priskategorierne ”P3 Lytterhittet” og ”P3 Talentet”, og de nominerede er nu offentliggjort, meddeler DR.  

I år løber showet af stablen den 22. september klokken 20.00 i DR Koncertsalen, hvor Andrew Moyo vil være vært og blandt andre Dopha, Lamin og Zar Paulo vil indtage scenen som gæsteoptrædener – tre kunstnere, der i øvrigt er iblandt aftenens nominerede.Nogle af de største aktuelle musikere på den danske scene lige nu vil også gæste showet, og her kan indtil videre nævnes Blæst, Tobias Rahim og Drew Sycamore, der sidste år vandt ”P3 Prisen”.

P3 Guld har til formål at hylde talenter på den danske musikscene. I år vil der være et øget fokus på at fejre musikbranchens talenter, hvorfor hovedgevinsten på 100.000 kroner som noget nyt går til vinderen af kategorien ”P3 Talentet”, hvilket plejer at gå til vinderen af P3 Prisen.

Showet er arrangeret af  DRP3 og blev afholdt for første gang i 2001 – der frem til 2003 gik under navnet P3 Prisen, som hovedprisen er opkaldt efter.Tidligere har store navne som Jada, The Minds Of 99 og Karl William vundet showets hovedpris ”P3 prisen”.

Ifølge DR bliver showet vist på DR1 og DRTV søndag den 25. september klokken 20.00, mens man allerede den 22. september kan høre afsløringen af ”P3 Prisen” på P3.


LÆS OGSÅ: P3 GULD-VINDER ANDREAS ODBJERG: ”Vi havde allerede vundet på forhånd”

Se de nominerede nedenfor – ”P3 Prisen” bliver først afsløret til showet.

”P3 Lytterhittet”


Blæst: Juice

D1MA: Drøm mig væk

Jada: Dangerous


Andreas Odbjerg: Hjem fra fabrikken

Tobias Rahim: Mucki Bar

”P3 Talentet”


Dopha

Lamin

Zar Paulo


Eee Gee

Se hvordan du stemmer på de nominerede HER.

ANNONCE