Nyhed

LYT: Alt er større end One Direction-stjerne på ny single

Med et millionsælgende debutalbum og anerkendte priser i bagagen er popstjernen Louis Tomlinson tilbage

For blot et par dage siden annoncerede sanger og tidligere medlem af bandet One Direction, Louis Tomlinson, at han har et nyt album på vej – Faith In The Future, der bliver udgivet den 11. november 2022. Og nu er den første single fra albummet landet. Det er sangerens første single-udgivelse og albumannoncering siden udgivelsen af solo-debutalbummet Walls i 2020.

Singlen hedder ”Bigger Than Me” og handler om, at alt man gør, indgår i en større betydning. Det er noget, Tomlinson har lært, og som han fokuserer meget på i sin karriere:

”Jeg har altid stræbt efter at være en normal og ydmyg person, men der er en betydning ved det og et ansvar, der følger med ved at være i den her position. Jeg indså ved at lave de her live shows, hvad det betyder for mine fans, og hvordan alt jeg gør er større end mig. Det er næsten en modningsproces, hvor jeg tænker over mine tanker om mig selv, og hvad det eventuelt kan betyde for andre mennesker”, udtaler Tomlinson i en pressemeddelelse.

Samtidig fortæller han, at ”Bigger Than Me” er en hyldest til hans live shows:

”Det var mit første spændingsøjeblik, da vi lavede albummet, og hvor det føltes som om, at vi gjorde noget, der hyldede mine live shows”.

LÆS OGSÅ: Dæmoniske skrig skræmte ikke træt Louis Tomlinson

Tomlinsons kommende album er produceret af Mike Crossey – der også har arbejdet for kunstnere som The 1975 og Wolf Alice, og han har ligeledes arbejdet sammen med navne som Dan Grech – der har samarbejdet med The Killers, The Vaccines og Halsey, samt med Theo Hutchcraft fra duoen Hurts.

På nuværende tidspunkt er sangeren på en udsolgt verdensturné, der i alt har solgt 500.000 billetter. I morgen vil Tomlinson afslutte turnéen i Milano. Han har ligeledes for nyligt afholdt sin endags festival, Away From Home, i Malaga i Spanien, hvor 18.000 publikummer deltog. Festivalen har til formål at sætte fokus på nye musikalske talenter fra England, og festivalen blev afsluttet med en koncert af Tomlinson selv.

ANNONCE