Nyhed

LYT: Forelsk dig med Lord Sivas nye single

Mon nummeret bliver en del af sangerens bagkatalog bestående af hits?

Sidst, vi hørte nye toner fra hitmageren Lord Siva, var tilbage i januar, da han slog pjalterne sammen med én af Danmarks største stjerner - Thomas Helmig - og udgav nummeret ”SOS”.

I dag udkommer nummerets efterfølger og dermed sangerens anden udgivelse i 2022 – nemlig singlen med titlen ”Hvor Jeg Kommer Fra”.

Den nye komposition falder helt i tråd med sangerens tidligere hits som ”Stjernerne” og ”Solhverv” med en upbeat og poppet lyd og en tekst, der kredser sig om kærligheden til et andet menneske. Lord Siva, med det borgerlige navn Brian Siva, har i en pressemeddelelse udtalt sig følgende om nummeret:

””Hvor Jeg Kommer Fra” handler om at være forelsket eller genfinde den kærlighed, man havde engang. Gode og hårde tider kommer og går, og vi har brug for begge dele. Det hele kan ikke bare være godt hele tiden. Det er en kærlighedserklæring fra mig til dem, jeg elsker og dem, der elsker mig. Det er det udgangspunkt, jeg altid skriver ud fra”.

Sangeren har netop færdiggjort en række koncerter til sin forårsturné og en lang festivalssommer, hvor han blandt andet besøgte bornholmske Wonderfestiwall og Jelling Musikfestival.

I aften besøger han Tivoli i København, hvor han skal spille Fredagsrock sammen med svenske Victor Leksell.

LÆS OGSÅ: Lys i mørket midt på dagen

 

 

ANNONCE