Nyhed

Masser af opgraderede kreative funktioner i ny smartphone

Den nye iPhone 14 har fået markant opgraderede video- og billedfunktioner til de kreative

I sidste uge afholdt Apple deres store lanceringsevent i USA, hvor de blandt andet præsenterede deres nye iPhone 14-serie. Vanen tro er der masser af hardwaremæssige opgraderinger, blandt andet i form af nye processorer, men der er også kommet en række andre spændende funktioner til kreative mennesker.

iPhone 14, der også kommer i en iPhone 14 Plus-version, har en skærmstørrelse på hhv. 6,1” og 6,7”. Kamerasystemet er et af de steder hvor Apple virkelig har smidt en masse af ny innovation i telefonen.

Hovedkameraet er et 12 megapixelkamera baseret på en større sensor, og så er der et ultravidvinkelkamera der sikrer, at du kan indfange mere af en scene når du tager billeder, eller skyder en fed video.

Apple har også tilført, hvad de kalder, Photonic Engine, der ifølge Apple skulle tage langt bedre billeder i svagt lys, end i forrige versioner af iPhonen.

Mobilen skulle også gøre brug af Apples funktion, Deep Fusion, tidligere i processen, hvilket skulle give en langt højere grad af detaljer, bevare strukturerne i det du filmer eller tager billeder af og sikre bedre farver.

Derved får du mange nye kreative muligheder, både vil video- og fotosessioner, når du kan optage. Ikke mindst fordi Apple har indført en ny Action-funktion, der skulle sikre langt bedre videoer.

Den får nemlig mobilen til at tilpasse sig større rystelser, bevægelser og vibrationer, selv når du skyder videoer, hvor det går stærkt.

En af de funktioner der blev meget populære på sidste års model, Flimisk funktion, er blevet opgraderet til 4K med 30 billeder pr. sekund, og du kan stadig vælge 4K med 24 billeder i sekundet, hvis du vil spare lidt på pladsen på mobilen.

Endelig så kan du skyde flotte videoer i Dolby Vision HDR fra start til slut, hvilket kan være med til at give nogle meget flotte videoer.

Apple har også udstyret iPhone 14 med funktioner til registrering af ulykker og ikke mindst nødopkald via satellit.

Det vil sige at iPhone 14 kan skaffe dig hjælp i nødsituationer. iPhone 14 kan registrere mange forskellige typer af ulykker, lige fra biluheld til at du falder bevidstløs om og ikke kan få fat i din mobil.

Når iPhone 14 så registrerer et uheld, så kontakter den automatisk alarmcentralen. Fordi den nye iPhone 14 nu kan lave opkald via satellit, behøver der hverken være WiFi eller mobildækning, hvilket sikrer at der altid kan foretages et nødopkald.

LÆS OGSÅ: En kæmpeskærm der passer i lommen

ANNONCE