Nyhed

Ny dansk soundbar vil være verdens mest kraftfulde

Beosound Theater kan tilkobles ikke mindre end 16 eksterne højttalere

I går lancerede danske Bang & Olufsen deres helt nye soundbar, der har store ambitioner.

Ikke alene ønsker de, at det bliver verdens mest kraftfulde og imponerende soundbar, den skal også forkæle sanserne og forvandle din dagligstue til en hjemmebiograf med imponerende oplevelser.

Lanceringen skete i forbindelse med årets store gadgetmesse i Berlin, IFA, og Bang & Olufsen oplyste, at den nye soundbar skal gøre op med opfattelsen af, at en soundbar betyder en stor sort boks og en væld af kabler og ledninger.

Beosound Theater er, ifølge Bang & Olufsen, i stand til at levere surround sound, og så kan der tilkobles op til 16 eksterne højttalere til. Samtidig har den et helt nys bas-system, der fjerner behovet for en subwoofer, oplyser Bang & Olufsen.


Den nye soundbar kommer med 12 drivere og to specialfremstillede 6,5” bas-højttalere og kan levere op til 112dB. Samtidig skulle den være udviklet til at levere tredimensionel spredning af lyden, hvilket skulle give helt unikke lydoplevelser, både til musik og film.


Den nye soundbar er et high-end produkt, og det afspejles også i prisen. Den dukker op på markedet til oktober, og prisen bliver på tæt på 50.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Ny soundbar lover fede lydoplevelser foran fjernsynet

ANNONCE