Nyhed

Støjreduktion, der fjerner støjen og ikke musikken

Nyt headset fra Bowers & Wilkins lover forbedret musik gennem bedre støjreduktion

Knapt nok har støvet fra lanceringen af det eksklusive headset, Px7 S2 lagt sig, før lydspecialisten Bowers & Wilkins sender et nyt på gaden. Denne gang er det Px8, og det bliver dermed den nyeste topmodel.

Ikke overraskende oplyser Bowers & Wilkins, at det nye heaset bygger ovenpå Px7 S2, men at det også indeholder forbedringer og nye teknologier, der skulle give forbedret musikoplevelse.

Så selvom det har samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2, skulle det gennem de nye specieldesignede 40mm drivere med kulstofmembraner og drivere løfte lytteoplevelsen og give mere detaljerigdom, opløsning og rummelighed.

Producenten oplyser også, at kulstofmembranerne giver en ultrahurtig respons samt meget lav forvrængning i hele frekvensområdet.

Px8 er udstyret med en kraftig digital signalprocessor, udviklet af Bowers & Wilkins, og den skulle sikre en 24-bit lydkvalitet i høj opløsning.

Støjreduktionen, der er den samme som Px7 S2, arbejder med seks mikrofoner for at sikre de bedste resultater. To af mikrofonerne måler output fra hver driver, to reagerer på støj fra omgivelserne, og to er med til at sikre stemmeklarhed.

Bower & Wilkins fortæller, at via app’en kan headsettet justeres, men at de fysiske knapper på ørekopperne er med til at sikre fuld kontrol.

Endelig oplyser de, at det kan spille musik i op til 30 timer, og at det med bare 15 minutter i opladeren kan få strøm nok til syv timers musikafspilning.

Headsettet, der allerede er på markedet, er ikke et af de billige af slagsen. Det har en vejledende pris på 5.199 kroner, så det er klart for entusiasterne.

LÆS OGSÅ: Snart kræver det en Googlekonto at bruge Fitbit

ANNONCE