Nyhed

Swedish House Mafia bag Ikeas nyeste kollektion

Den nye Obegränset-kollektion er designet til folk, der virkelig går op i musik

Det er den svenske musiktrio Swedish House Mafia, der, i samarbejde med IKEA, står bag en helt ny kollektion fra møbelgiganten. En kollektion, der fra oktober skal være med til at sikre, at musikelskere og artister kan slippe musikken og kreativiteten løs i deres eget hjemmestudie.

I en pressemeddelse skriver Henriette Ekholm, indretningschef i IKEA Danmark:

”Musik spiller en betydelig rolle i manges hverdag. Den er med til at skabe stemning i hjemmet, hvorfor samarbejdet med Swedish House Mafia er et, vi har glædet os meget til at løfte sløret for. Med kollektionen håber vi at inspirere flere mennesker til at være kreative i hjemmet - det kan både være med musikken, men også andre interesser, man dyrker derhjemme.”

Kollektionen har fået navnet Obegränset, og den består af møbler og tilbehør, der er rettet mod folk der producerer og spiller musik i hjemmet.

Et af håbene, som både Swedish House Mafia og IKEA har med den nye serie af møbler er, at den kan være et springbræt for hjemmeartisterne til at sætte gang i deres kreative og musikalske karriere.

Obegränset bliver sat til salg i IKEA varehusene i starten af oktober i en begrænset periode. Den består af både lamper, borde, holdere, stole og meget mere, alt sammen rettet mod musikelskere og hjemmeproducenten.

LÆS OGSÅ: En kæmpeskærm, der passer i lommen

ANNONCE