5 grunde til at tage på Idrætshøjskole på Aalborg Sportshøjskole

Læs grundende herunder.

  1. Du kan dyrke din favoritsport hver dag
  2. Du bliver en del af et helt unikt fællesskab
  3. Du udvikler dig både personligt, fysisk og socialt
  4. Du skal ikke selv lave mad (det bliver serveret for dig)
  5. Du kan kombinere højskole med fede rejser 


1. Du kan dyrke din favoritsport hver dag

Da du selv sammensætter dit skema med sports-, idræts- og almene fag, har du rig mulighed for at dyrke din favoritsport hver dag på idrætshøjskole. Du kan også vælge at kaste dig ud i noget helt nyt, du aldrig har prøvet før. Det kan være du vil lære at klatre, prøve at surfe eller bare vil have pulsen op i CrossFit. Der er rig mulighed for at dyrke en masse sport i løbet af en højskoleuge – uanset om det er sport du har prøvet før eller ej. Der er plads til alle niveauer på en idrætshøjskole.

Desuden har du mulighed for at benytte højskolens faciliteter alt det du vil i fritiden. Her kan du give den gas i vores store træningsunivers med alt fra klatring og bouldering til frivægtssal, fitness-maskinrum og CrossFit sal. Der er også spinninglokale, yogaudstyr, outdoorudstyr m.m. du kan benytte fritiden, så der er rig mulighed for at dyrke en masse forskelligt sport og idræt under dit højskoleophold.

Vi har inddelt vores fag udfra fire fagområder

 2. Du bliver en del af et unikt fællesskab

Man finder næsten ikke et bedre fællesskab end højskolefællesskabet. Når man er sammen med 100+ andre unge mennesker i et halvt år eller mere, kan det ikke undgås at komme tæt på hinanden. Der er altid nogle at snakke med, træne med eller slappe af med. Det føles næsten som én stor familie når man går på sportshøjskole. Så længe man selv bidrager til det sociale på højskolen, kan det heller ikke undgås at få nye venskaber. Når man er samlet SÅ mange unge mennesker på en idrætshøjskole, vil der naturligt være nogle man matcher med iblandt. Derfor opstår venskaber helt naturligt på højskolen og de fleste følger heldigvis med én videre ud i livet.3. Du bliver udviklet både personligt, fysisk og socialt

Når man er sammen med så mange mennesker 24/7 og sjældent er alene, bliver man klogere på sig selv. Et højskoleophold indebærer derfor en stor udvikling – både personligt og socialt. MEN når man går på en idrætshøjskole, er der også rig mulighed for fysisk udvikling. Det kan både være generel fysisk udvikling eller udvikling indenfor en bestemt sportsgren. Så længe du er klar på at give den gas, vil du med garanti opleve forskel på din fysik fra dit højskoleophold starter til det slutter.4. Du skal ikke selv lave mad (det bliver serveret for dig)

Noget af det fede ved at gå på sportshøjskole er også, at du ikke selv skal tænke på indkøb og madlavning. Du får serveret lækkert mad flere gange om dagen, så du kan koncentrere dig om at nyde dit højskoleophold. På Aalborg Sportshøjskole får du tre hovedmåltider i hverdagen samt tre mellemmåltider. Derudover står der altid frugt, kaffe og te fremme i spisesalen.

5. Du kan kombinere højskole med fede rejser

Du kan også kombinere dit højskoleophold med fede rejser. Rejser med højskolen er grupperejser, hvor fællesskabet og fede oplevelser er i højsædet. Vi har minimum to rejser hvert halve år, som du kan tage med på. Nogle rejser er obligatoriske fællesrejser for hele højskolen, mens andre er valgfrie.

Vi har bl.a. rejser til SriLanka, Norge, Sydafrika, Frankring. Surfcamp, Klatrerejse m.m.
Læs mere om vores rejser her ➡️ https://www.sportshojskolen.dk/rejserANNONCE