Engel overalls til arbejde – Praktiske og funktionelle

Jysk Firmatøj har siden 1988 leveret arbejdstøj af høj kvalitet til et stort antal brancher og fra anerkendte mærker. Det indbefatter selvfølgelig håndværkertøj til industri og byggeri, som har behov for helt særlige egenskaber, funktionalitet og slidstyrke. Blandt Jysk Firmatøjs mange brands er Engel et af forgangsmærkerne indenfor tungt arbejdstøj.

Engel workwear – Slidstærkt arbejdstøj i en klasse for sig

Et populært mærke blandt mange i bygge- og industribranchen er Engel workwear. Hos Jysk Firmatøj forhandler de et stort udvalg af arbejdstøj fra Engel. Sortimentet omfatter Engel overalls, kedeldragter, arbejdsbukser, jakker, veste og anden arbejdsbeklædning. Arbejdstøjet fra Engel er designet til at modstå krævende arbejdsforhold, hvilket også afspejles i deres valg af materialer. Tøjet er konstrueret til at modstå slitage, riv og skader, hvilket er essentielt i mange arbejdsmiljøer. Desuden indeholder tøjet funktionelle elementer som forstærkede lommer og lynlåse, der tåler hyppig brug.

Arbejds overalls: En alt-i-en løsning

Arbejdsoveralls tilbyder en integreret løsning, hvor beskyttelse og funktionalitet går hånd i hånd. De dækker selvfølgelig ben, men også læn, mave og en del af ryggen, hvilket giver en omfattende beskyttelse mod snavs, kemikalier og kulde. Samtidig er de designet til at give optimal bevægelsesfrihed. Arbejdsoveralls er populære i en række brancher, herunder byggeri, landbrug og industri. Deres alsidighed gør dem til et ideelt valg for fagfolk, der søger enkelhed og effektivitet i deres arbejdsbeklædning.

Hos Jysk Firmatøj forhandler de bl.a. flere typer Engel overalls til mænd, kvinder og unisex. De findes både i varianter med hængelommer, justerbar livvidde, regulerbare værktøjsstropper, Cordura forstærkninger og andre raffinementer. Arbejds overalls fra Engel er designet med funktionalitet og komfort for øje, og for mange modellers vedkommende er det muligt at tilpasse benlængde, livvidde og skulderstropper til den enkelte brugers mål. Dertil er mange Engel overalls fremstillet af strækmateriale, som giver yderligere komfort.

Visualisér din virksomhed på dit tøj

Synlighed er altafgørende! På overalls fra Engel er der god plads til at få trykt dit virksomhedslogo. En populær placering er på smækken på overallsene. Der er plads til et større logo, og det sidder højt oppe på kroppen, så det er nemt at få øje på. Benene er en anden populær placering. Jysk Firmatøj kan hjælpe dig med at finde det rette tryk til placeringen. Hvis du for eksempel vælger Engel overalls med ekstra komfort og stretch, skal transfer trykket være strækbart.

Køb og levering

Jysk Firmatøj sælger både arbejdstøj til private og erhvervskunder. Som erhvervskunde kan du få din egen webshop med et udvalg, der er skræddersyet til dit behov, og dermed forenkler dine bestillinger og betalinger. Du kan også få rådgivning fra Jysk Firmatøjs eksperter, så du ender ud med den løsning, der er mest hensigtsmæssig for din virksomhed. Gå ind på Jyf.dk i dag og find den rette arbejdsuniform.

ANNONCE