Er du producer eller sangskriver, er du klar til at gå all in og gå efter drømmen om at leve af det?

Er du producer eller sangskriver, er du klar til at gå all in og gå efter drømmen om at leve af det? – Så er Danish Songwriting Academy noget for dig.

Danish Songwriting Academy er et privat eliteakademi i Roskilde. Akademiet er etableret i 2021, og er finansieret af den danske musikbranche selv. Akademiet optager 13 studerende om året . Uddannelsen varer to år. Du bor på akademiet det første år og får dit eget værelse og eget studie stillet til rådighed. Vores tætte samarbejde med branchen betyder, at du bliver connected med etablerede artister, upcoming artister, managers, A&R’s og professionelle sangskrivere og producers fra ind- og udland fra day one.

Du skal derfor allerede have skrevet eller produceret sange inden du søger ind. Akademiet handler om at talentudvikle og professionalisere dit talent, så du allerede, mens du går på akademiet, kan begynde at arbejde i den etablerede branche.

Ansøgningsfristen for næste årgang er den 13. maj 2024, og du kan ansøge allerede fra nu. Du skal sende fem sange ind.

Du kan læse meget mere om hverdagen på DSA, undervisningen og vores mange writingcamps på vores instagram eller vores hjemmeside.

INSTAGRAM

www.dsacademy.dk

 

Læs videre for udtalelser fra akademiets studerende, dimitterede studerende og undervisere.

ANNONCE