Her finder du attraktive erhvervsgrunde til import -og eksportvirksomheder

En virksomheds geografiske placering har stor betydning for virksomhedens drift.

Dette gælder naturligvis for alle typer af virksomheder. Detailbutikker skal gerne placeres centralt, hvor der er et fysisk godt kundegrundlag. Er der tale om en online virksomhed eller en eksport/import virksomhed, betyder placeringen i langt højere grad noget for i forhold til infrastrukturen, så varer kan transporteres hurtigt frem til kunderne.

Driver du en virksomhed, der er i vækst, eller overvejer du at starte en ny virksomhed selv? Så læs med videre her, og hør mere om attraktive erhvervsgrunde, der er ledige netop nu.

Undgå lang transporttid af varer

Lever din virksomhed af import eller eksport, vil det være oplagt at søge en geografisk placering nær et godt motorvejsnet og en lufthavn samt en placering ret centralt i Danmark. Dette kan nemlig have indflydelse på leveringstiden – særligt hvis din nuværende lokation er udfordret af infrastrukturen.

Vejen Kommune er én af de kommuner, der geografisk set er placeret rigtig godt i forhold til eksport og import. Tag et nærmere kig på Erhvervsvejen, der er det overordnede navn for Vejen Kommunes erhvervsindsats. Der vil du ligeledes kunne se et katalog med attraktive erhvervsgrunde, der er tilgængelige netop nu.

Attraktive erhvervsgrunde i Vejen Kommune

I Vejen Kommune kan du investere i erhvervsgrunde, så du kan bygge din virksomhed efter netop din virksomheds behov. Erhvervsgrundene er placeret i Vejen Kommunes meget attraktive erhvervsområder. Der vil fra én af disse lokationer være kort afstand til E20, der forbinder Danmark med resten af Europa. Der vil både være havne og lufthavne indenfor en kort afstand fra erhvervsgrunden.

Det vil desuden være muligt at få erhvervsgrunde med en synlig placering, så der kan skabes blikfang for potentielle kunder.

I Vejen Kommune er der desuden også mange ledige lokaler, som du kan bruge til at starte din virksomhed i. Du behøver derfor ikke købe en grund og bygge for at kunne placere dig i Vejen Kommune. Find ledige virksomhedslokaler her.

Bedste kommune for erhvervsdrivende

Desuden er Vejen Kommune en kommune med fokus på erhvervslivet, som gør meget ud af at gøre det nemt og fordelagtigt for erhvervsdrivende at drive virksomhed i kommunen. Dette tiltrækker både iværksættere og lønmodtagere.

Der er mange potentielle medarbejdere i kommunen til din virksomhed, hvis du vælger at tage det første spadestik på én af de ledige erhvervsgrunde i Vejen Kommune. I en undersøgelse har de erhvervsdrivende stemt på Vejen Kommune som den bedste kommune i forhold til erhvervsvenlighed.

ANNONCE