x
Panda Bear: Crosswords

Panda Bear
Crosswords

Panda Bear: Crosswords

GAFFA

EP / Playground Music
Udgivelse D. 13.11.2015
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Panda Bear alias vidunderknægten Noah Lennox fra Animal Collective er en produktiv herre – mandens seneste album i eget (kunstner)navn udkom i starten af indeværende år, og allerede nu er han så klar med nærværende fem numre lange ep.

Dog gemmer ep'en også på letkøbt genbrug – titelnummeret fandt man eksempelvis også på Panda Bear Meets The Grim Reaper (2015), og den nye udgave byder kun på milde forandringer, der ikke løfter nummeret nævneværdigt. Til gengæld er det nye track No Mans Land en nydelse med dets dvaske, slæbende beat, psykedelisk skurrende bund og helt orientalsk inspirerede detaljerigdomme.

Fortsætter vi den kronologiske gennemgang maler Jabberwocky med usædvanligt brede penselstrøg uden dog overhovedet at ophidse, og så er The Preakness en forfriskende, dynamisk dunkende og ukompliceret sag, som dog lige som titelnummeret er genbrug af tidligere bedrifter. Ep'en lukkes med værkets tredje nye nummer – det syrede og svampede Cosplay, der nok sætter en stemning, men samtidig er en lidt småkedelig ambient stiløvelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA