Nyhed

Panda Bear fortæller om nyt album

Animal Collective-medlemmet fortæller om et nyt soloalbum, der er på vej, og som skulle være mindre samplebaseret end tidligere

Noah Lennox er et musikalsk multitalent, der er kendt som en fjerdedel af den roste indiegruppe Animal Collective og for utallige sideprojekter og ikke mindst hans eget soloprojekt Panda Bear. Lennox åbner nu op for muligheden af en ny udgivelse som den sort/hvide bjørn.

Den travle sanger og sangskriver er også en del af projekterne Jane og Together med et af de andre medlemmer i Animal Collective, men nu fortæller Noah Lennox også til musiksiden Pedestrian.tv om sit nye solomateriale:

"Det har været en lang proces. Jeg har tænkt på det i lang tid, mens vi lavede 'Merriweather Post Pavilion', så det var en lang forløsning i mit sind, og det begyndte egentlig først at ligne noget i september. Det er temmelig skræmmende at lave noget totalt anderledes."


Panda Bear kalder det nye musik for mindre samplebaseret, men det har ikke udeladt brugen af del udstyr, hvilket sangskriveren også fortæller om i interviewet:

"Rytmerne er egentlig simple, elektroniske og rå. Det er ikke liveinstrumenter, jeg har spillet guitar, men jeg har sendt den igennem den samme maskine, som de andre sekvenser er på. Det er meget elektronisk, og der er meget vokal på. Det er et simpel arrangement af trommer, guitar og vokal, og der er faktisk kun to eller tre elementer på hver sang."

Det kommende album, som endnu ikke har fået hverken navn eller udgivelsesdato, kommer til at følge op på det roste album "Person Pitch", som blandt andet blev udnævnt som årets album i 2007 af musiksiden Pitchfork.


ANNONCE