x
Zayn Malik: Mind Of Mine (Deluxe Edition)

Zayn Malik
Mind Of Mine (Deluxe Edition)

Zayn Malik: Mind Of Mine (Deluxe Edition)

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 25.03.2016
Anmeldt af
Jens Dræby

Det bedste ved Zayn Malik eller Zayn, som soloprojektet byder det gamle One Direction-medlem at kalde sig, er, at vokalen ikke kan det store. Det betyder, at pladens produktion skal tilpasse sig rigtig meget, og at lytteren sidder med et album, der for en gangs skyld skiller sig ud og hænger sammen uden forsøg på store clubbangers eller akustiske hyggefølelser.

Zayn mestrer en helt særlig form for råbesang, som virker enormt godt for Pillowtalk og i korte øjeblikke på She, men Mind of Mine har ellers ikke ret meget med den overbevisende førstesingle at gøre og dvæler desværre alt for meget ved en uengageret og humorforladt r&b-lyd med utydelige fraser om at knalde og drikke hele sommeren. 

Det lyder sang på sang, som om alt er på plads med undtagelse af en karismatisk og fyrig sanger til at overbevise og forføre os. Den introverte persona virker desværre ikke længere, Zayn. Men alt andet virker til punkt og prikke, og Malik kan også være med på blandt andet Wrongs duet med Kehlani og hengemte blæsere eller på de fire sidste deluxe-numre, der giver forhåbninger om, at Zayn kan blive mere Timberlake end McFadden. Det er bare ærgerligt, at man skal så meget ligegyldigt fyld igennem for at nå til de overlegne sange, der ikke var plads til på det rigtige album.  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA