Less Win: Trust

Less Win
Trust

Sprøde københavnske toner

GAFFA

Album / The Big Oil Recording Company
Udgivelse D. 24.06.2016
Anmeldt af
Morten Gottschalck

Det andet fuldlængde cd album fra danske Less Win består af en række velskabte rockede og semipunkede kompositioner brygget på en analog mørkegrå lyd. Bandet balancerer flot mellem støj og hvile, uden at det på noget tidspunkt bliver krads eller kedeligt. Nummeret Mare repræsenterer fint albummet, for her får vi det bedste fra begge verdener. Where You Lay Your Hands er også interessant, om end bandet her måske favner lidt bredere end evnerne rækker på nuværende tidspunkt.

Håndværket er nydeligt for stilen, og produktion holder. Det er tydeligt at vi har at gøre med et band, som har sin egen opfattelse af hvordan musikken skal lyde, og som ikke vil adlyde et stort pladeselskab. Kudos for det. Når Less Win bliver aller mest poppet og catchy er vi ikke langt fra tidlige Kings of Leon (inkl. utydelig vokal) eller BRMC (grå-brun lyd og et halvsløvt tempo). Disse to bands besidder dog både evnen og viljen til at skrive lækre ørehængere. Om de noget antipoppede Less Win simpelthen nægter denne tilgang, eller om de ikke kan, må stå i det uvisse. Faktum er, at det ikke er noget, de gør sig i.

For alle os, som har kærlighed til den slags musik, de ikke spiller i radioen, er Trust en inderlig, modig og meget værdig udgivelse - især for et dansk band. Flot udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA