x
Kasper Winding: Fuck Dance Let's Art

Kasper Winding
Fuck Dance Let's Art

Som altid lækker lyd fra den elitære popveteran

GAFFA

Album / Sony
Udgivelse D. 23.09.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Kasper Winding har gjort det til en musikalsk karriere at se det hele lidt udefra. Med bopæle i verdens metropoler har han altid suget til sig af nye tendenser og distanceret sig fra den hjemlige andedam. Ikke at han har tilført popmusikken noget videre nyt de senere år, men Kasper Windings musik er altid lidt af en populærmusikalsk smeltedigel med et elitært snit over sig.

Fuck Dance Let's Art er lavet i samarbejde med den unge franske sangerinde Lola Delon, og med hendes klare vokal får Kasper Windings sange for alvor luft under vingerne. Hvor det med hans egen vokal bliver en anelse utilnærmeligt, så har Lola Delons sang en dejlig umiddelbarhed over sig, og det kommer der iørefaldende popmusik ud af, som i den forførende I’m A Big Girl Now.

Stilen er typisk Kasper Winding med en blød loungemusik iblandet solide doser af amerikansk inspireret soul. Det er mere end bare delikat, men det klæder bestemt sangene med en kvindelig vokal, der tilfører sangene en gang tiltrængt krop, så de ikke bliver hængende i hovedet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA