x
Karl Bille: Faret Vild

Karl Bille
Faret Vild

Det gør ondt i hjertet hos sangskriveren

GAFFA

Album / Forlaget Hjernevask
Udgivelse D. 15.11.2016
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sanger og skuespiller Karl Bille er faret vild i sit liv. Et forlist parforhold og et barn står tilbage. Og så skal man starte forfra igen. Det er Kompliceret i albummets indgangssang, hvor Karl Bille indrammer forvirringen og opgivelsen fint i en indfølende musikalsk indpakning. Men herfra farer Karl Bille bogstaveligt talt vild i musikken. Eller mere korrekt, så går han galt i byen.

Karl Bille har med sine to tidligere udgivelser gjort sig som en slags singer-songwriter og sunget om både egne og verdens problemer. På Faret Vild har han kastet sigt over tidens stringente og programmerede popbeats, der lyder kækt, når man roder rundt i livet som 20-årig, og verden skal erobres. Hos Karl Bille får det en noget kold r&b-klang, når han bare savner den eneste ene og ellers ser tilbage på et forlis.

Faret Vild kan man igen konstatere, at break-up albums er en risikabel genre, som er fristende at kaste sig over, men svær at løfte. Også på den musikalske front har Karl Bille brug for endnu en ny start.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA