Nyhed

Du kan blive nægtet adgang til Taylor Swifts svenske koncert - selvom du har billet

Der er risiko for billetkaos, når superstjernens aktuelle turné rammer Stockholm i maj

Efterspørgslen efter billetter til den forestående, europæiske del af albumaktuelle Taylor Swifts turné har været enorm. Turnéen kommer ikke forbi Danmark, så danske fans må en tur til for eksempel Stockholm, Hamburg eller Paris for at opleve fænomenet live.

Men selv, hvis du skulle være den heldige indehaver af en billet til en af koncerterne i Stockholm den 17., 18. og 19. maj er det ikke nødvendigvis garanti for at blive lukket ind. Det skriver den svenske avis Göteborgs-Posten.

Årsagen er, at billetterne er personlige og dermed knyttet til køberen - hvilket indebærer, at personer, som har fået billetter i gave eller købt dem fra en andenhånds-sælger kan blive stoppet i døren. 


- Vi får mellem 200 og 400 mails om dagen og er i gang med at gå videre med sagen, udtaler Petra Åkesson, kommunikationsansvarlig hos koncertarrangøren All Things Live, til avisen.

Det vil ikke være første gang, der er opstået lignende problemer og situationer, hvor billetindehavere er blevet tvunget til at købe nye billetter eller simpelthen er blevet nægtet adgang. Det skete blandt andet, da Ed Sheeran besøgte Ullevi i Göteborg i 2022.

Forventningsfulde swifties snydt for millioner - købte falske billetter


ANNONCE