x
Every Time I Die: Low Teens

Every Time I Die
Low Teens

Stilsikkert rundt i et hardcore spektrum

GAFFA

Album / Epitaph
Udgivelse D. 23.09.2016
Anmeldt af
Simon Yüksel Nielsen

Amerikanske Every Time I Die er forholdsvis produktive, når det kommer til at indspille fuldlængdealbum i en digital tidsalder. Men når det kommer til den slags hardcore, som Every Time I Die begår sig i, kræver det måske heller ikke det store. Eller gør det? På bandets seneste album Low Teens formår kvintetten alligevel at nå ret langt omkring i hardcore-kulturens spektrum, uden helt at miste hverken momentum eller retning.

På åbningsnummeret Fear And Trembling er det tungt, og der er egentlig ikke meget punk fra dengang, hardcoren så sine spæde skridt, men i nummerets vekslen mellem det tunge og det up-tempo anes rødderne alligevel en smule. Inderligheden mærkes derimod på C++ (Love Will Get You Killed), hvor vokalen skærer igennem som det klare i en ellers skæv opsætning, hvilket fortsætter igennem Two Summers.

Den gamle hardcore-skole besøges på I Didn’t Want To Join Your Stupid Cult Anyway, der står som albummets mest aggressive værk, hvor det ellers kun er den mere moderne vokalteknik, der minder lytteren om, at vi altså lever i et nyt årtusinde. Og retrospektivt bliver det nu også på The Coin Has A Say, hvor vokalist Keith Buckley synger om dengang, det hele var lidt federe. For som han selv synger det, er det i dag svært for nogle at lytte til Metallica uden drugs.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA