x
CHINAH: Hints

CHINAH
Hints

Lækker forårspop fra Chinah

GAFFA

Album / No3
Udgivelse D. 03.10.2017
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

I 2016 vandt Chinah P3’s talentpris ved P3 Guld og udgav ep’en Once the Lights Are On til store anmelderroser. Nu er Simon Kjær, Fine Glindvad og Simon Andersson klar med deres anden ep Hints og skal derudover spille på den prominente musikfestival South By Southwest i Texas i marts.

Ep’ens første skæring, The Space Another Made, har en meget lang intro og giver et enkelt vers fra Fine Glindvad, der lyder ret meget som Banks, især i hendes fraseringer. All Your Words er firserlækker, blød, sexet og sød. Lidt en poppet version af Haim-søstrene. Synthen går lige lovligt meget i tomgang ved skæringens udgang, mest fordi den er lidt kluntet og ikke passer til resten af udtrykket, der pleaser min øregang som blødt smør på nybagte boller. Førstesinglen Can’t Remember How It Feels er lidt anonym, men også en helt i orden popsang. Herpå en meget fin interlude, der af uransagelige årsager har fået sin egen skæring på ep’en. Det skal være så fancy nu til dags. If I Stay har lidt mere pondus end Chinahs oprindelige udtryk, hvilket er et kærkomment afbræk. Even Love er andensinglen og også den stærkeste popskæring på ep’en og kommer uden tvivl til at være i rotation på radiostationer såvel som Spotify-playlists landet over hen over foråret og sommeren.

Chinah har ramt tidens helt store trend spot on: En blød og lækker, kvindelig r&b-vokal, godt med firser-synth og nogle nuttede tekster om kærlighed. Hele Generation Y klapper i deres normcore-hænder. Jeg er også begejstret, men selvom Hints er en lækker plade, er den ikke vildt nyskabende. Derfor lander vi på fire stjerner – en lige over middel præstation fra Chinah.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA