x
Mac DeMarco: This Old Dog

Mac DeMarco
This Old Dog

Mac DeMarco vender tilbage med vellykket nyt album

GAFFA

Album / Captured Tracks
Udgivelse D. 05.05.2017
Anmeldt af
Christian Voldborg Andersen

Den 27-årige canadiske singer-songwriter Mac DeMarco er tilbage med sit nye album This Old Dog, som byder på mere af DeMarcos veludviklede sans for iørefaldende melodier og humoristiske sangtekster. Albummet bærer præg af en kraftig indflydelse fra 1970’ernes klassiske poprock i forhold til sangskrivning, instrumentering og vokalharmonier — men med et moderne twist.

DeMarco indleder sin seneste plade med det afslappede nummer My Old Man, som kombinerer synthesizere og akustiske guitarer på succesfuld vis. DeMarco fortsætter den ubekymrede og slacker-poppede stil med titelnummeret This Old Dog og den Harry Nilsson-agtige Baby You’re Out, som er mageløs blød rock. Denne tilbagelænede facon leder tankerne hen på den fiktive radiostation K-Billy's Super Sounds of the Seventies fra Quentin Tarantinos film Reservoir Dogs.

DeMarco lykkes med at forny 70’er-poprock-æstetikken takket være den excentriske personlighed og ejendommelige indiepop-klang, som skinner tydeligt igennem på alle numrene, Albummet repræsenterer en naturlig kunstnerisk udvikling for DeMarco, men han er ikke gået på kompromis med sin grundlæggende musikalske identitet. Et velegnet soundtrack til en varm sommerdag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA