x
Joan As Police Woman: Damned Devotion

Joan As Police Woman
Damned Devotion

ANMELDELSE: En stadig nysgerrig og gennemmusikalsk sjæl

GAFFA

Album / PIAS
Udgivelse D. 09.02.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Joan Wasser bliver ved med at udforske sit eget musikalske territorium. På forgængeren Let It Be You fik hun midlertidig hjælp fra Benjamin Lazar Davis til at gå på opdagelse i afrikanske toner på et mere elektronisk anlagt album.

Damned Devotion er hun tilbage som solist og arbejder videre på en let eksperimenterende elektronisk klang, der har hendes blødt duvende soulbeat som gennemgående musikalsk grundtone. Det er på sin vis Joan classic, men de indsmigrende sange driver også ad mere ukendte veje med en let kølig sangskriver som sikkert anker. Det er nok mest den alvorsfulde og neddæmpede tone, der skiller sig ud. For der er stadig umådelige mængder af nærvær i sangene, som vi kender det fra sangerinden.

Damned Devotion er fyldt med soulfyldte melodier, der bare lyder smukt i den mere tempofyldte "Tell Me", mens det drypper af smerte i "What Was It Like". Gennemgående for albummet er en lettere tristesse, der dog får masser af krop i Joan Wassers stærke og underspillede kompositioner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA