x
Sylvester Larsen: Mega Egotripper

Sylvester Larsen
Mega Egotripper

ANMELDELSE: Ferm med ordene, tung i kompositionerne

GAFFA

Album / Needle Eye Music
Udgivelse D. 21.01.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sylvester Larsen har været til stede på den danske musikscene i en længere årrække uden at tiltrække den helt store opmærksomhed. Men med sit syvende album beviser han, at der også er plads til en mere stilfærdig musikkarriere.

Mega Egotripper holder han fast i det danske sprog, efter han tidligere har været på en omvej til det engelske. Og det tæller til den positive side, fordi Sylvester Larsen har sine bedste stunder i de mere ligefremme sangfortællinger. Han er nemlig en solid refrainsanger og forstår at skrue en uprætentiøs sangtekst sammen. Det skinner tydeligt igennem på de sangglade ”Mega egotripper” og ”Forsøgskanin”. Her formår Sylvester Larsen at fremstå som en sangskriver med noget på hjerte, når han gør tidsånden personlig. Til gengæld falder han noget igennem, når det handler om Trump og robotter. Her bliver det for verdensfjernt.

Musikalsk har melodierne fået en mindre elektronisk overhaling, hvilket giver sangene tempo, men også en bagstræberisk og fersk lyd, og på den måde falder sangene tungt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA