Nyhed

Kun For Forrykte Festival føjer seks navne til programmet

GAFFA.dk – alt om musik

Navne som Ebbot, Kajsa Vala og Vilde Græs er nu på plakaten

Falsters kultfestival er klar med seks nye navne til plakaten 2022. Kun For Forrykte Festival har fokus på etablerede og nye kunstnere indenfor syrerock, folk og bluesrock. Festivalen finder sted den 3. og 4. juni 2022 i Stubbekøbing på Falster.

Faderfiguren for nutidens stoner- og psykedeliske rock i Sverige, Ebbot, lægger til sommer vejen forbi Falster, hvor han giver koncert med sin kvartet. Ud over solokarrieren er Ebbot Lundberg kendt som frontmanden fra The Soundtrack Of Our Lives, som han blandt andet har givet koncerter på Roskilde Festival med.

Danske/Islandske Kajsa Vala har i flere år begejstret med sin sans for americana, og så er hun tilmed en fremragende guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Vilde Græs er et alternativt country-, blues- og folkrockband. Vilde Græs er inspireret af bands som Grateful Dead, Gene Clark, Byrds, Neil Young, Television og al psykedelisk guitarmusik. Gruppens primære sangskriver, guitarist og sanger er Morten Aron Larsen, der har en fortid i Spids Nøgenhat, On Trial og Quiet Spring. 

Bøhling/Vogel er de to hovedsolister fra Secret Oyster og rytmegruppen fra Sneakers. Repertoiret åbner op for store flyveture og uovertrufne energiudfoldelser, som man også kan forvente at opleve i Stubbekøbing i 2022. 

Sylvester Larsen er aktuel med det samfundskritiske album Trolddom, og hans sans for sangskrivning, melodier og stemninger er ikke til at tage fejl af. Han vil også gå på scenen på Falster i 2022.

Det samme vil Christian Hede, som i de seneste år har markeret sig som en talentfuld guitarist for blandt andet Jesper Binzer, og i 2021 er han aktuel med et sit første dansksprogede soloalbum, Hovedspring i tom pool, med lige dele country og americana.

Om de nye tilføjelser til programmet udtaler festivalleder Frederik Schnoor følgende i en pressemeddelelse:

"Vi kan med glæde se, at publikum værdsætter den store bredde i programmet, og som en mindre festival er vi meget fortrøstningsfulde i forhold til afviklingen i 2022. Vi beviste i sommeren 2021, at vi fik gennemført festivalen uden problemer trods corona-passet og få men gode tiltag, der gjorde festivalen tryg at færdes på. Sommeren 2022 bliver en glædesrus efter endnu en lang vinter." 

Ud over de musikalske optrædende vil der også være en række talks, heriblandt Karsten Højens foredrag ”Mødet med John Lennon og Yoko Ono”.

Programmet tæller ud over dagens ny-annoncerede navne også Focus, Kira And The Kindred Spirits, Dicte, Ache, Sky High, The Sonic Dawn, Holtsø Wittrock og Rebekka Thornbech. De sidste tilføjelser til programmet forventes offentliggjort i januar.

Salget af partoutbilletter er i gang. Disse kan købes lige her. Et mindre antal dagsbilletter vil desuden blive frigivet, når spilledage og tidsplan er endeligt fastlagte.

LÆS OGSÅ: Kun For Forrykte Festival annoncerer de første navne til 2022

Varm om med Kajsa Vala i en smuk akustisk udgave af "Are We Out Of The Woods?" herunder:

ANNONCE