x
Love Shop: Brænder Boksen Med Smukke Ting

Love Shop
Brænder Boksen Med Smukke Ting

ANMELDELSE: Jens Unmack og co. rider videre på bølgen

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 08.03.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Med Risiko fra 2017 ramte Love Shop lige i plet med sprudlende og sprængfarlige melodier. Og på Brænder boksen med smukke ting holder Love Shop flammen i live.

Der er et stykke vej op til den mesterlige Risiko, men gruppen formår stadig at indkapsle essensen af Love Shop på et album, der veksler mellem det brændbare og mere afmålte. I indspilningsprocessen har sangskriver og indpisker Jens Unmack i højere grad inddraget bandet end tidligere. Man savner her noget af Jens Unmacks sædvanlige ærgerrighed, men til gengæld er bandet ganske enkelt formidabelt spillende.

Det er aldeles slidstærkt, når bandet bygger op i ”Til Jorden kommer” med Unmacks romantiske københavnerpoesi. Så er det derimod en direkte højrecut i tekst og melodi på ”Underdanmark”.

Hos Unmack er der fortsat et voksende savn over det, der er mistet. David Bowie mindes undervejs, og i den svært vellykkede og 10 minutter lange ”Druknet Senegal vin” spejdes efter Hilmer og kigges efter Hall. Og på den måde får Jens Unmack enderne til at mødes i tekst og musik på endnu et stilsikkert album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA