x
Bryan Adams: Shine A Light

Bryan Adams
Shine A Light

Rockklichéerne står i kø hos veteranen

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 01.03.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Energien har aldrig manglet hos den canadiske rockstjerne, der har været underlægning til mangen en god fest gennem tiderne. Og det er nær noget af det sidste, Bryan Adams og hans ru stemme har tilbage. Altså energien og den gode stemning.

Shine a Light lyder som en lang gentagelse af eget bagkatalog og ikke mindst seneste udspil Get Up! fra 2015. Ikke et ondt ord om at være traditionsbundet, men Bryan Adams bedriver nærmest skade på traditionen, når han giver begrebet fadølsrocks ny næring i sine indhegnede guitarriffs og refrænsange.

Han lægger ellers forholdsvis sikkert ud med titelsangen, der har nogle af de kvaliteter, som har skabt ham verdenshits. Men tændingen holder ikke ved, og det bliver direkte patetisk i duetten ”That's How Strong Our Love Is” med Jennifer Lopez, hvor budskabet er ”It’s you and me against the world” i en sær konstrueret melodi. Jo, klichéerne er i den grad med om bord på albummet, der også søger efter nye udgange, som i Rolling Stone-pastichen ”I Could Get Used To This”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA