x
 ANMELDELSE: Synth, ebm, techno og postpunk

Agent Side Grinder, A/X

ANMELDELSE: Synth, ebm, techno og postpunk

Anmeldt af Ras Bolding | GAFFA

Svenske Agent Side Grinder har en håndfuld udgivelser og en del koncerter bag sig, blandt andet også flere gange i Danmark, og med albummet A/X slår de en streg under, at svensken kan noget, hvad angår synth-musik.

Det kan næppe overraske dem, der har fulgt bandet, at vi befinder os i den mørkere ende af lydspektret, både genremæssigt, såvel som hvad angår mix og produktion, der ofte byder på dyb bund og mørke klange. Heldigvis drukner udtrykket ikke bare i stilstudier udi påtagede dunkle dyder, for gruppen insisterer på stort set hele vejen igennem albummet at bevare fokus omkring melodiske aspekter – noget, som jeg til tider ellers synes kan være en mangelvare i genren nu om stunder. Det giver mere plads til personlighed og resulterer også slet og ret i en bedre lytteoplevelse.

Noget, der også glæder mig ved albummet er gruppens evne til at kombinere elementer fra synth, ebm, techno og postpunk med hinanden til et samlet udtryk i stedet for ensidigt at vandre ud ad en enkelt og måske ligefrem forudsigelig tangent. Det gør også, at man gerne lytter til albummet flere gange, og det er kun godt, for det vinder også yderligere ved flere gennemlytninger.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA