x
Labrinth, Sia & Diplo: Present...LSD

Labrinth, Sia & Diplo
Present...LSD

ANMELDELSE: Enerverende og retningsløst

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 12.04.2019
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Labrinth, Sia og Diplo har slået de musikalske pjalter sammen og skabt en enerverende, retningsløs og blodfattig popplade, der vel egentlig bedst kan beskrives som fornærmende fladpandet i forhold til især Sias generelle standard.

Og for nu at blive hos Sia er der virkelig langt op til den enestående kunster og vokalist, vi efterhånden har lært at forvente solide, ærlige og interessante popsange fra. Diplo er Diplo, når han er værst, mens de af os, der ikke lige kendte Labrinth i forvejen, ikke inspireres til at dykke yderligere ned i hans CV.

Skulle sammensætningen af de tre musikeres forbogstaver foranledige nogle til at tro, at her er tale om psykedelisk popmusik, bliver man slemt skuffet. Det her er så ”straight forward”, at det næsten går baglæns, og på ”Mountains” bliver det mere søvndyssende end syng-med-venligt.

Ikke én sang ud af de ni, trioen har kunnet svinge sig op til at udgive (plus et uinspireret Lil Wayne-remix af ”Genious”) sidder fast i øregangene efter endt lytning og kalder på endnu en afspilning. Når det ikke er dårligt eller irriterende, er det bare kedeligt. Såeh, tak for nu, LSD, skal vi ikke bare sige, at det var det?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA