x
Fallulah: All My Eyes Are Open (Part 1)

Fallulah
All My Eyes Are Open (Part 1)

ANMELDELSE: Fallulah er alt andet end dysfunktionel

GAFFA

EP / La Boom Records
Udgivelse D. 07.06.2019
Anmeldt af
Kristina Grønning

Med sine tre tidligere album har Fallulah en udelukkende femstjernet karakterbog i GAFFA, og denne anmeldelse bliver ingen undtagelse, for den dansk/rumænske sangerinde er intet mindre end en femstjernet kunstner.

Efter eksperimenterende Perfect Tense fra 2016 er Fallulah nu tilbage med et mere afklaret og stilfærdigt udtryk, hvor hun dog stadig boltrer sig med spændende harmonier og finurlige melodilinjer, som kun hun kan gøre det. All My Eyes Are Open (Part I) er en dynamisk, velproduceret og skarpsindig samling af fem numre, som sangerinden har udgivet på sit eget label, La Boom Records.

Allerede i ep’ens første nummer, ”Bloodline”, besegler Fallulah sin evne til at håndtere store produktioner uden at drukne i dem. Båret på vej af galoperende percussion lukker hun lytteren helt ind i intimsfæren med den personlige og selvreflekterende tekst omhandlende familiebånd og generationsskifte.

Den seneste single fra sangerinden kommer i form af ep’ens tredje nummer, ”Dysfunctional”; en poleret klaver-stryger-ballade om et dysfunktionelt forhold, der fungerer som et glimrende, emotionelt pusterum i repertoiret.

Med numrene ”Sunsets” og ”All These Daydreams” bliver udtrykket en smule trægt, men det bliver der hurtigt rettet op på med den sidste banger, ”God Bless You”. Som ep’ens førende single er det Fallulah, som vi kender hende bedst: højenergisk og farverig med spidsfindige og polyrytmiske melodilinjer.

All My Eyes Are Open er et mere sikkert og risikofrit udspil, men ikke desto mindre funktionelt og velsmurt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA