x
Branco: Baba Business

Branco
Baba Business

Farmand laver friske forretninger

GAFFA

Download / Sony Music
Udgivelse D. 14.06.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

“Åh babymama, jeg er ikke længere kriminel…” rapper MellemFingaMuziks Branco på “La Zone”, der åbner ballet med eksplosiv AutoTune-generet gangsta-rap. Han hopper ud af flyet med Kesi på “Euro”, bruger sine rapper-money på at købe ejendomme i Spanien på “Jagt på” og parkerer sine Range Rovers foran Amalienborg på coveret. Så er stilen ligesom lagt.

Rollen som far til to er et gennemgående fixpunkt på Brancos solodebut, der trods alt ligger i lige linje fra resten af Molo-kollektivet. Undergenren har for noget tid siden nået sit kreative mætningspunkt, men hitlisterne fortæller en anden historie, når det meste af Brancos plade allerede ligger i top-ti på streaminglisterne. 

Brancos evner på mikrofonen har siden 2011 gjort ham den mindst interessante blandt sine gæstende venner som Stepz og Gilli, der uden store armbevægelser stjæler opmærksomheden. “Go Fast” rykker i underlivet, mens det klæder Branco at smadre løs på mikrofonbåsen med en aggressivitet, der får én til at huske hans lumske karakter i Underverden. Der er hér, Branco brænder igennem med enkle fortællinger om gadelivet – noget, han bruger det meste af albummet på at lægge på hylden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA