x

Ruff Ryders
Ryde Or Die Vol. III

Ruff Ryders: Ryde Or Die Vol. III

GAFFA

Album / Def Jam / Universal
Udgivelse D. 14.01.2002
Anmeldt af
Mark Dalhoum Pedersen

Kompilationer, eller rap-kolektiv-album som Ruff Ryders’ seneste Ryde Or Die Vol. III, In The R We Trust, er tricky business. De er sjældent helstøbte, ofte ujævne og fungerer mest som en showcase af, hvad pågældende “family” har at byde på.
Det er derfor ingen stor overraskelse, at - som så mange andre af sådanne udgivelser - Ruff Ryders’ tredje del i deres Ryde Or Die serie er en blandet fornøjelse. Jadakiss og Bubba Sparxxx finder sammen på det Timbaland-producerede They Ain’t Ready, mens Drag-On også får besøg fra sydstaterne i form af Petey Pablo, som spytter nogle linjer på det udmærkede Dirrty. Også The LOX, Eve og DMX leverer fine, men dog lidt uinteressante numre til kompilationen.
En god del af materialet på Ryde Or Die Vol. III er dog præget af middelmådig produktion og ligegyldig, klichéfyldt rap. Det lader lidt til, at Ruff Ryders-gutterne sidder fast i den samme rille fyldt med synthesizer-beats og “U-don’t-want-it-get-clapped”-rap.
Her er altså tale om en noget fantasiløs og ikke tilstrækkeligt overbevisende affære, dog indeholdende et par bangere, man kan nikke lidt med ho’det til.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA